woensdag 27 maart 2013

Run Forest .. RUN!

Wat is er fijner dan opstaan met een zonnetje? Lente 2013, je begint ietwat koeltjes maar ik geloof in je! 
De start van de dag is altijd belangrijk, of het nou voeding of beweging is. Ik neem mezelf 's avonds (bijna) altijd voor om in de ochtend, als aller aller eerste, te gaan sporten.. Yeah, right. Who am I kidding? Right? .. 
Al moet ik zeggen, nu met dit zonnetje.. hmm.. ik begon oprecht te twijfelen vanmorgen.. Grappig want gisteravond moest ik denken aan de tijd dat ik 5x per week trainde voor de NYC Marathon. Fit als een hoentje! (mede mogelijk gemaakt door de schema's van loopscholing coach Leon Jansen werkzaam bij de Loperscompany.)

De WAT? Ja, de NYC Marathon.
Ja, de marathon in 2012.
Ja, de marathon die gecanceld werd.

Alsof het universum een geintje wou uithalen, trok ik per toeval gisteravond mijn I  NYC shirt uit de kast.
(Ik heb er overigens heerlijk in geslapen.) 

Voor vertrek naar NYC, met de loopgroep onder begeleiding van Donny van Pinxsterren, Studio Vondel:


Gisteravond:


Ga ik dit jaar weer? De grote hamvraag, ik moet toegeven.. ik heb er lang en diep over na moeten denken aangezien het trauma van vorig jaar nog zeer vers in mijn geheugen staat gegrift. Trainen voor een marathon is niet niks en ik heb dan ook alles voor gegeven om binnen 4 uur (lees 3.5 uur) de streep over te huppelen, make-up en haar nog in tact. Mission failed! Auch.. still hurts! 



Al met al dus toch besloten om er dit jaar weer voor te gaan, echter niet op dezelfde manier als vorig jaar. 
Dit jaar ga ik het anders aanpakken! Het moet natuurlijk wel leuk blijven.. Ik ga samen met mijn vader lopen, de held is dan 58 jaar(!). Hand in hand verwacht ik na een uurtje of 6 te finish over te kruipen! Wish me luck..

Verder nog iets anders, forgive me please .. dat ik niet zo hip & happening kan bloggen als Linda de Mol of mijn zeer talentvolle, grappige (en nu ook zwangere!) Jamie Valerie Li, ik moet altijd zo hard lachen om haar blogs(!) maar ik doe mijn best.. Hey, I’m still learning here.. 

Nog zoiets geks, ik wil het liefst 16 A4-tjes vol kladden met al mijn hersenspinsels (dat zegt mijn oma altijd, hersenspinsels?!..) maar dat zal ik jullie niet aan doen!
For now: Have a good one.. enne mocht iemand z’n stoute renschoenen aantrekken vandaag..
GO FOR IT! Je kan het, je doet het, wees trots! 

Ontbijt tip (lunch, kan ook!)

Goedemorgen! Wat is wakker worden toch heerlijk met een zonnetje erbij.. Ik begin de dag goed met een #groen appeltje, besprenkelt met #Chia zaad #Goji bessen, een snufje #kaneel, enkele walnoten & amandelen, #Granola van de LPQ en dat alles met een kleine honing topping! De vrolijke servetjes van Emma Bridgewater maken mij helemaal blij! ♥


★ Ook op #Twitter, Instagram & Facebook 

Have a good one! 

Liefs,
Laar